De PGO-markt in Nederland ontwikkelt zich steeds verder, ook MIJNPGO zet mooie stappen in de verdere opschaling. We bieden steeds meer burgers een prettige plek om gezondheidsgegevens zelf bij te houden dan wel op te halen bij zorgverleners. Het is een plek waar steeds meer informatie over ziekte en gezondheid bij elkaar komt. Om dat te bereiken, werken we ook samen met andere organisaties zoals met Allesoverdrinken.nl. AllesOverDrinken.nl is in het kader van het Nationaal Preventieakkoord ontwikkeld door Verslavingskunde Nederland met financiering van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Alles over drinken is de website voor een gezonder leven met minder alcohol. Het doel is om overmatige drinkers in een vroeg stadium te stimuleren om na te denken over hun alcoholgebruik en passende hulp te zoeken om te minderen of te stoppen. Dit doel past wat ons betreft helemaal in waar een PGO voor staat.

In MIJNPGO onder de tegel “Alcolholgebruik” vind je ons gezamenlijk aanbod: eerlijke informatie van betrouwbare bronnen en handige testjes. Je krijgt alle informatie die nodig is om zelf keuzes maken over de rol van alcohol in jouw leven. De website AllesoverDrinken.nl helpt je vervolgens als je je eigen alcoholgebruik wilt veranderen. En ondersteunt je als je een ander wilt helpen.