Je hebt de gratis Yivi-app (voorheen IRMA authenticatie app) nodig om gebruik te kunnen maken van MIJNPGO. Installeer deze als eerste.

https://apps.apple.com/nl/app/irma-authenticatie/id1294092994            https://play.google.com/store/apps/details?id=org.irmacard.cardemu&hl=nl&gl=US

De YIVI app downloaden en instellen

Stap 1: Download de Yivi-app via de Appstore of Google Play.

Stap 2: Als de Yivi-app gedownload is, maak dan in de Yivi-app een pincode aan, bevestig deze vervolgens.

Stap 3 (OPTIONEEL): In de Yivi-app stel je een e-mail adres in om deze te kunnen blokkeren bij verlies of diefstal OF klik op ‘overslaan’. Dit kan ook later gedaan worden. Mocht je hier wel voor kiezen ontvang je automatisch een e-mail om deze te bevestigen.

We gaan nu jouw Yivi-app klaarmaken voor het gebruik bij MIJNPGO.

Stap 4: In de Yivi-app klik bovenin het scherm op ‘Haal mijn persoonlijke gegevens op’ en selecteer vervolgens E-mailadres en klik vervolgens op ‘Voeg toe’.

Stap 5: Voer het e-mail adres in dat je wilt gebruiken voor jouw MIJNPGO account en Klik op ‘Voeg adres toe’.

Stap 6: Er is een verificatie e-mail gestuurd. Is de e-mail na een paar minuten nog niet binnen kijk dan goed in de spam/ ongewenst folder. Klik op de link in de e-mail.

Stap 7: Ga naar mijnpgo.app en klik op ‘account aanmaken’. Volg de stappen in het scherm en gebruik het in de Yivi-app ingestelde e-mail adres.